Vad kan vi hjälpa dig med?

Flyttstädning

När allt är flyttat och klart vill man lägga all energi i sitt nya hem. Inte i bostaden man lämnade. Vi hjälper dig med en ordentlig flyttstädning med kvalitetsgaranti.

Så fungerar det Vårt professionella städteam gör ordentligt rent in i minsta detalj. När man lämnar bort flyttstädning ska man känna sig trygg – det kan du. Din köpare kommer mötas av ett skinande hem. Vi tar med all utrustning och städmaterial Vi städar alla era ytor grundligt Fönsterputs och karmtvätt ingår

Läs mer...

Storstädning

En storstädning är en betydligt mer grundlig städning, där vi rengör även sådana ytor som inte syns. Vi rekommenderar alla våra kunder att ha en storstädning ett par gånger om året. Vad som ingår i storstädning hittar du här.

Läs mer...

Hemstädning

Våra tjänster Hemstädning innebär att vi regelbundet städar ditt hem. Vanligast är veckovis eller varannan vecka. Vad som ingår i hemstädning hittar du här.

Läs mer...

Akutstädning (sammadag)

Oförutsedda händelser kan inträffa och skapa extra behov av städning. Det kan till exempel röra sig om översvämningar. Om olyckan är framme och det blir smutsigt finns vi där för er!

Dagis-skolstädning

Skolstädning är ett av våra specialområden, och vi lämnar inga utrymmen ostädade när vi gör rent i en skollokal. Inget slarv tolereras, det finns snarare skäl att vara extra noggrann när man städar en skola. Skälet är givetvis hygien och risken för smittspridning och allergier bland skolbarnen. Med en välstädad skola så kommer närvaro och trivsel öka och barnens föräldrar kommer inte att behöva vabba lika mycket.


Månadsstädning

Vi garanterar att du blir nöjd med vår månadsstädning. Hos oss får du alltid samma person som städar och vi har ett brett utbud av tjänster inom städ. Det gör att vi kan erbjuda dig hög kvalitet och fantastisk service i alla våra tjänster.

Tänk att komma hem till ett nystädat hem året om – nu kan det även bli din verklighet. Vår månadsstädning fungerar som ett abonnemang. Det enda du behöver göra är att ta kontakt med oss så löser vi resten.

Läs mer...

Kontorsstädning

Bra kontorsstädning kan bidra till mindre allergibesvär och en mer motiverad och arbetsvillig personal. Det är också viktigt att Dina kunder upplever sitt besök på Ert kontor positivt. Vi erbjuder daglig kontorsstädning som kan inkludera allt från städning av kontorsytorna till att plocka undan disk.

Vi baserar våra uppdrag på kundens egna önskemål, men vi har även standardlösningar som hjälper kunden med planeringen. Vi utför all slags städning på kontor och vi åtar oss uppdrag för små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, året runt. Vi erbjuder kontorsstäd i Stockholm med omnejd.

Läs mer...

Veckostädning

De flesta som anlitar oss vill ha hjälp med kontinuerlig städning. Kanske varje vecka, varannan vecka eller en gång per månad. Med regelbunden städning kan vi på kort tid göra så din lägenhet eller ditt hus alltid är rent och fräscht. Vi gör det du inte hinner eller har lust med, så att du får tid över till annat!

Vi utgår alltid från era önskemål och utformar städningen så den passar er. Det skall vara enkelt att anlita oss, vi är flexibla och trygga och vårt mål är ni ska få ett hem att trivas i!


Strykning

Strykning är något många tycker är tråkigt att ägna fritiden åt och det är dessutom tidskrävande. Vi hjälper gärna till med strykning i samband med tvättning och andra tjänster du beställer från Rena Hem. Tidsåtgång och kostnad varierar naturligtvis i första hand med mängden tvätt. En tumregel vi brukar gå efter, som kan vara bra för dig som kund att känna till är att det tar ungefär en timme att stryka 7-8 skjortor.